Kelas contoh

11:56 PM

assalamualaikum....
salam ukhuwwah...

lama dah xwrite something dalam blog ni... entah, because of kekangan masa kot. cbuk je memanjang. tapi entah kat mana sibuknya... time ni, curi-curi tulis tentang kelas contoh. nak dipendekkan cerita, tengok lah gambar di bawah:


bukan senang nak hasilkan kelas cam gitu... kena berkorban masa, tenaga dan of course r wang ringgit. tapi, it's okay sebab rasa berbaloi dan really satisfied with the final touch. it was really colourful, cheerful dan macam2 ful lagi la. most importantly, untuk menghasilkan kelas sebegini rupa, bak kata Wonderpet.... apa yg penting? KERJASAMA!

kita bekerja dalam kumpulan, banyak kena tolerate and respect each other. we have to consider others' ideas to just to decorate the kelas contoh... biasa la kalau de perselisihan faham tu dan masing2 sangat memahami dan saling tolong menolong dan saling melengkapi kelemahan orang lain.

then, at last we all, B.Ed Maths 1 (UH) dapat menghasilkan kelas contoh yang harapnya long lasting... kepada semua kawan-kawan yang satu kumpulan, terima kasih, sorry and tahniah sebab dah berjaya menghias kelas.

sekian... salam ukhuwwah

You Might Also Like

5 comments

Popular Posts