Dah Nasib Badan

2:38 PM

selepas kelas, kami sepakat 10 orang untuk pergi keluar makan... plan nak makan kat tempat nasi ulam Padang Tembak je, tapi tutup, last2 kami pergi sampai ke KB. kami dapat menjamu selera selepas penat menunggu dalam setengah jam gak, tapi memang berbaloi. macam2 ada... lauk je, bukan Astro! sempat la posing kejap dengan kawan2 sebab tau bukan senang nak gathering ni...

habis episod gembira, bermula la episod yang tidak berapa nak gembira... terkena jugak aku...padahal sebelum ni aku xpernah buat pun. tu la susahnya kalau selalu baik, sekali buat salah terus kena. kena pe? pe cerita ni? nak tau kan? sebab korang xtau... ni nak bagi tau...

buat pertama kalinya aku dapat surat dari Majlis Perbandaran... xpernah dapat pun sebelum ni... lagipun, mane de dapat surat dah time ni. surat tu diselitkan kat wyper kete comelku itu... ingatkan iklan... tapi... huh, padan muka! xmampu nak kate pape sebab salah diri sendiri...

kesalahan: parking xletak skeleng!
jam: 11.49 pagi
warna kete: matallic (eja pun salah)


moral values: beringat sebelum terkena... jgan pandang remeh ngan parking ni! tapi xadil, kawan aku kete lagi satu xkena saman pun. nasib badan..huhu...aku menyesal ;-( pasni aku akan letak skeleng tuh, gores kupon parking sekali...

You Might Also Like

8 comments

Popular Posts