Wednesday, July 29, 2009

Sokonglah Malaysia

assalamualaikum....


petang semalam (bukan malam), kami 4 beradik(lain mak ayah) have a dinner kat Marrybrown,. antara makanan yang kami order dan makan kat situ( tgk kat bawah):


marrybrown ni malaysia nyer yang seangkatan ngan KFC, Mc D, A&W dan lain- lain lagi. sokonglah barangan Malaysia. pe yang best kat sini? rumate bg tau kat sini yang best nyer ialah fish 'n' chip, seafood porridge, curly fries, air panas dan macam2 r. leh r try ek.

makan pun jangan lupa baca doa.. barakah.

p/s: sori kat ima sebb xpublish bubur. hihihi, dah berusik.

10 comments:

food consultant said...

knp nama kedai ni marrybrown,eh?nape x maryam ke?hehe...x sume mknn yg sdp kat cni.still boleh improve thp kesedapan makanan disini.

ain said...

hah?! nama kedai. aku pun xtau. kena tanya manager die.. makanan dia memg xsume sedap tapi still leh makan. ada idea mr@mrs@mdm@ miss food consultant nak improve kesedapan makanan tu? are u nak share recipes with them?

food consultant said...

Secret recipe.hehe....

LeE said...
This comment has been removed by the author.
LeE said...

ye punya porridge not bad sedap gak..penah try...he3

(food consultant..cm nak kenal jer..erm..)

BluezRebelz said...

mcm sedap lak tgk mknn dia..
teringat time BIG...
serba x dak brg mkn..
minyak la..
tepung la..
garam la..
isk2....

LeE said...

time BIG..biskut kering pon sedap..huhuhu

ije said...

nasi ayam marrybrown sedap sangat. uhu. berbaloi la berbanding nasi kat k*c tu. erk.

bob_arie said...

aku baru lps mkn kat marryb smlm...sodap gak nasi ayam dio, burger dio & ayam goreng dio...aku gi mkn sano ngan housemate2 aku... nak gi pizza asalnyer...tp pizza abis la plak...aper2 pon sokong m'sia!

suwa-suwe said...

makanlah kamu sblm kamu dimakamkan..