Wednesday, August 12, 2009

Be Critical...


apa yang mampu anda katakan tentang kartun kat atas tu? just write something sebab saya berminat dan excited nak tau pendapat anda semua... boleh ye kita berkongsi pendapat...

13 comments:

hitamputeh said...

sahabat sejati adalah sahabat yg akan berada bersama kte tak kira senang atau susah..sedih atau gembira..kaya atau miskin..kenyang atau lapar..sakit atau sihat...TAPI sebagai manusia yg dianugerahkan akal...tentunya kte dpt membezakan ape yg ptt dilakukan dan ape yg tidak ptt dilakukan... d^_^b

Cutest twins said...

bg ani ain seorang yang caring terhadap sahabatnya.. ani bertuah dapat kawan ngan ain. thanks sudi kawan ngan ani.. smoga ukhwah kita berkekalan hendaknya. Ain adalah salah seorang ciri2 yang hitam putih list out kat atas.. takbir!!!

ain said...

salam... terima kasih atas komen yang diberikan. memg critical enough.hahaha... bguih betul. memg aplikasi ape yang di ajar...

bob_arie said...

sahabat sejati akan sentiasa b'sama-sama dgn sahabatnya ketika gembira @ pun sedih...tp, sbg sahabat yg b'akal, jgnlah smpai kita sanggup buat bende2 yg x sepatutnya kita buat walaupun itu sahabat kita. Jika sahabat kita lakukn kesalahan, jgnlah kita ikut skali2. cuba nasihatinya jika masih boleh...tp jika dah t'lambat, gunakan pengalam itu utk membaiki diri sendiri spy x t'jadi pada sahabat2 kita yg lain....

amacam ain..kritikal dop imaginasi aku ni...

aiNJai said...

jawapan aku sama dgn sume jwpan di atas..hahahahha

ain said...

wah...tabik r kat bob...memg critical habis.nak belajar ngan bob r untuk jadi crtical... n untuk reward for being crtical, aku setuju ngan bob. 100%

ain said...

pe ni ainjai...sume jawapan diats?camane ngan jawapan dibawah? konpius tol?

MuHaMMaD86 said...

sori ain lmbt reply...cek mls ckit akhir2 ni

what can i say?

gambar tu psl sahabat...bg sy shbt 2 ada 3 jenis...sekadar shbt,sahabt rapat,shbt karib....skdr shbt ni just kwn2 biasa...tgr g2 je....shbt rapat plak mcm kita rpt ngn dia tp kita xshare hal2 n mslh kita ngn dia...shbt karib plak shbt ssh n sng,share everything,tau mcm ttg kita...bdsrkn firasat, sy rs 2 adalah 2 org shbt karib coz hnya shbt karib ja yg dok pgg tgn,ssh sng bsama dll

xtaula ain but this is what i felt

ain said...

ooo...camtu tafsiran m86. ok gak tu...m86 de semua jenis kawan tu ker?saje je tanya... sume tafsiran adalah berbeza dan saya setuju belaka... masing2 berdasarkan pengalaman ek?

MuHaMMaD86 said...

it's hard to say ain...sometime i have sometime not...but for sure,shbt rapat mmg rmai...kdg2 kwn ni dia xcuba utk mengenali kita secara dekat...2 sbb ada terasa hati,dengki mendengki,perli memerli dsb...i love all my frenz in ipkb especially PT1644 members

1st impression said...

bagi aku,sahabat sejati ialah yg btl2 ikhlas nak berkwn dgn kita,bukan krn kepentingan tertentu.kita salah dia btlkan,dia salah sggup terima teguran,susah n senang bersama,sentiasa bersangka baik,x mengata kita kat belakang,x mementingkan diri,memafakan,n sudi menerima kita seadanya.Yg paling penting,sentiasa menjaga aib kita n berjuang bersama2 uk mencapai redhaNya...(wallahualam...ak pun still berusaha mnjadi sahabt yg baik)

sallima_8586 said...

ain syg...as a good friend,kita kna sma2 hdapi sush senang,xkirala mcm na pun DIA menguji kita...bg ima,hati ima xkn senang kalo ima tgk kwan2 ima sndiri yg susah...for you,thanks a lot,syukran jazilan,shi shei,tochey2,and arigato gozaimaz coz always be my frenzs and stay with me 4 5 and 1/2 years..hope we still be friends eventhough we have a lot of childs....insyaAllah...smga ukhwah kitani brkekalan hgga ke akhir hyat...amin Ya Allah....begitu jg 2 all of my frenz especially my romate,cutest twins...cayang ain!cayang ani!

ain said...

i am wondering whose that 1st impression?huhu

to sallima: tq coz be my friend too...salah silap harap dimaafkan ats keterlaseran mulut, terkasar, terpukul sana sini, terngata pape yang xsedap di dengar dan mcm2 lagi r... tq ek sebab sbr jadi kawan ain... bile dah de child? konpius??