Chipsmore?

11:12 AM

hari khamis, 6hb august 2009... sebenarnya xde lecture pun. tapi ada la, bebarpa kerat kami yang sangat rajin (xtau kot) pi gak kelas. pagi tu kelas PHE. kami pun dah besar panjang decided untuk walk 1.2 km, then organize a game regarding the technique for being referee. ntah... at least kami buat gak. tq to k.kin yang menyumbangkan idea game tu "touch ball".

the class end at 9.45 am. xde pape nak buat kat kelas, aku pun balik bilik... ooo...ade lagi keje yang xbuat yang nak kena submit hari ini. struggle buat dan siap dalam kol 10.45 am. then, terfikir la rancangan giler... pe tu? Boleh tak kalau aku nak BALIK? sempat lagi ni memandangkan jam belum pun kol 11. then, siap2 dengan selamba nyer, aku pun start my father's car and drive for 6hours to KAMPUNG. bahagianya hidup... selaras ngan tema Chipsmore, kejap ada kejap xde.


aku rasa xsalah aku nak balik kampungku... tapi ada je suara2 yang xpuas hati sebab aku balik.. ada kerja kumpulan ker? rasanya xde. aku pun dah berjaya settlekan my individual work. congratulate for me. entah, as long as aku xmenyusahkan ORANG lain untuk aku balik, so xde sebab orang lain nak rasa xpuas hati... wallahua'lam

p/s: sori la kalau ade yang xberapa suka dengan i yg suka balik ni.

You Might Also Like

7 comments

Popular Posts