Sunday, August 9, 2009

Chipsmore?

hari khamis, 6hb august 2009... sebenarnya xde lecture pun. tapi ada la, bebarpa kerat kami yang sangat rajin (xtau kot) pi gak kelas. pagi tu kelas PHE. kami pun dah besar panjang decided untuk walk 1.2 km, then organize a game regarding the technique for being referee. ntah... at least kami buat gak. tq to k.kin yang menyumbangkan idea game tu "touch ball".

the class end at 9.45 am. xde pape nak buat kat kelas, aku pun balik bilik... ooo...ade lagi keje yang xbuat yang nak kena submit hari ini. struggle buat dan siap dalam kol 10.45 am. then, terfikir la rancangan giler... pe tu? Boleh tak kalau aku nak BALIK? sempat lagi ni memandangkan jam belum pun kol 11. then, siap2 dengan selamba nyer, aku pun start my father's car and drive for 6hours to KAMPUNG. bahagianya hidup... selaras ngan tema Chipsmore, kejap ada kejap xde.


aku rasa xsalah aku nak balik kampungku... tapi ada je suara2 yang xpuas hati sebab aku balik.. ada kerja kumpulan ker? rasanya xde. aku pun dah berjaya settlekan my individual work. congratulate for me. entah, as long as aku xmenyusahkan ORANG lain untuk aku balik, so xde sebab orang lain nak rasa xpuas hati... wallahua'lam

p/s: sori la kalau ade yang xberapa suka dengan i yg suka balik ni.

7 comments:

hitamputeh said...

ak xpuas hati!!! hahaha!
d^_^b

MuHaMMaD86 said...

posting ni mcm kisah "i'm not a perfect human" dan "cetusan rasa luahan jiwa mcm dlm blog aku hambaNYA je...hahahaha...skrip dia ja berlainan

sabaq2 noh...biarla org nk kata apa2pn...just ignored jer...lgpun kita kn dh nk abih dh ni...xdak apa2 la...kdg2 myb ada slh fhm ke?klu xslh awat nk tkut

bob_arie said...

aku pun xpuas hati gak....
mcm mana ko bole blk kg kerap sgt?
aku ni skit punya SUSAH nak blk kg...huhuhu..umah jauh...huhuhu(^_^)

ain said...

ya Allah... ramai rupanya orang yang xpuas hati. apa salah aku?

Anonymous said...

lorr....ingtkan tgk gmbq chipsmore sbb xleh mkn ka,diboikot ka...rupanya mksd kjap de kjap xder...ooooooohhhhhh......

Suwa-suwe said...

Haa...balik,balik,balik....
Suke,suke,suke...balik.

aiNJai said...

ceh...slagi boley balik marila kita balik...
kang dh jauh mcm aku ni kang, payah nk balik plak.. tgk la kalau aku dapat posting JOHOR nnt..ari2 aku nk balik!!!! hua3333